Chatbox bertukar

Dulu aku pernah menduakan cbox dengan shoutbusuk.Betapa teganya aku tinggalkan cbox demi shoutbusuk huhu setahun setia dengan shoutbusuk tah apa masalah dia kat blog ni tiba-tiba hilang dari radar.Kena sorok kot.

Aku terpaksa clash dengan beliau dan berbaik semula dengan ex (read: cbox) aku wahahah.

Tu dia reason kenapa korang perasan chatbox aku bertukar (tu pun kalau korang perasan la) Macam power rangers pulak en main tukar² ni.Aku tengah nak move on lagi sebenarnya dengan shoutbusuk ni.Website dia pun tak boleh buka.Aku rasa ada kaitan dengan shoutbusuk aku yang hilang tu.

Cam tak best pulak kans kalau tak pasang chatbox kat blog ni sunyi sepi je rasanya.Nampak tak korang yang selalu rajin tinggal jejak kat chatbox aku ni,uolss lah penyeri blog saiaaa *tabur bunga kiri kanan* Aku try masuk akaun lama cbox aku tu dan ehhh i iz so surprise sebab berjaya masuk akaun tersebut hohoho bangga kejap macam baru lepas terima anugerah.

Siapa kat sini kes dia sama macam aku lepas guna shoutbusuk angkat tangan!Hey angkat tangannn!

UPDATE: Shoutbusuk dah boleh guna balik yeayyy dan website dia pun dah dibaik pulih.Makin laju je loading.I'm going to change my chatbox again lol.

16 comments:

  1. Dulu pernah pakai shoutbusuk, dah tk ingat the reason kenapa tukar cbox. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya kununnya nak support buatan malaysia lah masatu,tu yang tinggal cbox haha

      Delete
  2. Tak pernah dengar pulak pasal shoutbusuk haha

    ReplyDelete
  3. dari dulu smpai skrg memang guna cbox je but baru2 nie cbox ada buat hal jg cz tetiba je hilang.. Alhamdulillah, skrg dah ok balik haha :D ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pehhh memang setia dengan cbox lah ni.Cbox saya tengah guna ni pun kejap ada kejap takde tapi lagi better lah daripada shoutbusuk tu yang terus hilang wahaha

      Delete
  4. dah lama tak BW , so tak perasan pon box tu hlg hehehe

    ReplyDelete
  5. dulu page shoutbusuk ni sekejap je loading, sekarang, lambat sangat loading. sedih. tu yang saya lebih suka guna cbox.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan!!page dia memang lambat gila loading.Tapi blogger sekarang memang ramai pun yang guna cbox huhu

      Delete
  6. heeee tak penah guna shout box. ada cbox sejak zaman jahiliyah lagi cehh hehehehe ;p

    ReplyDelete
  7. kak mia dah lama buang shoutbox...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sayang nak buang chatbox hihi

      Delete
  8. sy realize if in blogger kita tgk blog using https cbox akan hilang, also the same dgn gambar2 yg ada https url directed. the only way to retrieve simple jak tukar https jd http di bhgian url. senang tp jenuh juga lah kalau balik2 buat2. Hee.

    ReplyDelete