Hello August(us Waters)

Bye July!Hello August(us Waters) opss.Nak hello kat korang jugaklah,hello korang!5 hari tak update blog rasa macam 5 tahun,over betul kau jah.

Idea nak update blog tu ada tapi malas nak taip,kalau boleh voicenote je kan senang,kah.Okay bulan ni result upu aku keluar.Saja cakap bulan ni bukan minggu depan.Bunyi macam sekejap sangat je minggu depan tu ish #PrayForAnisDiyana and the gang.Dalam hujung bulan ni InsyaAllah kalau Allah izinkan aku akan sambung degree nanti.

Aku macam kenapa :( cepat :( sangat :( aku :( kena :( masuk :( universiti ToT Aku ingatkan intake dia bulan 9.Aku tak puas lagi duduk kat rumah weii haha.Kawan-kawan aku yang dah habis matrik semua pergi kerja,aku jelah yang tak mereput lagi dan masih boleh bertahan duduk kat rumah ni.Asal cuti panjang je orang akan tanya aku soalan spot ni,"Buat apa time cuti?" Jawapan aku,aku kira rumput depan rumah,tunggu ikan dalam akuarium tido,em kalau kau nak merepek baik kau diam skang Anis.

Bila masuk u nanti aku tak surelah aku rajin update blog dan blogwalking lagi lepas ni sebab masa aku agak terhad tapi aku akan cuba jugak update entry walaupun seketul,takde lah berpenunggu blog aku nanti.Study² jugak, komitmen dekat blog still kena bagi wahahah ada gaya blogger sejati gitew.

Aku geram nak bawak lari internet kat rumah ni pergi u.Aku harap kat sana nanti ada internet,kalau laju lagi bagus baru syok nak update blog bhaha.

20 comments:

  1. assalam..singgah jap...
    tunggu result upu jugak ke?? saa lah kita geng UPU...haha!

    http://mimpiaria.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh hai geng!Good luck jugak tau hehe

      Delete
  2. HAHAHAH. all the best!
    kita tunggu nak masuk new sem hm hm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis!kita sama-sama menunggu jugaklah ni

      Delete
  3. Replies
    1. thanks :D Ump atau upm,dapat yang lain pun tak kisah sangat janji dapat masuk u haha

      Delete
  4. duk umh la best.. akk yg keje ni rs mcm mls nk g keje.. hihikk..

    all the best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya lagi suka duduk kat rumah haha.Apeni malas2.Tenkiu kak :D

      Delete
  5. Sepp sikit! Saya duk rumah je rasa mcm x bermanfaat langsung. Pdhl masa study dulu kemain nak cari kerja tp tak pun ahaha.

    Blogwalking pun x buat cuti ni. Byk dramarathon je kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya memang takde cita2 nak cari kerja pun xD Patutlah krik krik je blog.Jelesnya!Ni mesti banyak drama dalam laptop.Saya suka jugak tengok drama/movies tapi tu ah nak download tu malas gila.Kalau awak kat sebelah rumah saya je ni dah lama saya pergi mintak hihik

      Delete
  6. Habislah nanti dekat uni tu takde wi-fi so tak boleh update blog ;P hahaha. All the best in your studies :-)

    ReplyDelete
  7. good luck anis & the gang...slmt smbg study balik..

    ReplyDelete
  8. good luck anis & the gang...slmt smbg study balik..

    ReplyDelete
  9. GOOD LUCK!!! Biasanya kalau time belajar takdenye nak hadap blog uuhuhuh (cakap pasal diri sendiri)

    ReplyDelete
  10. good luck dear. salam kenal dari follower baru :D rerajin update ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. woah sampai sini akak komen gigih betul haha

      Delete