Dapatkan sample percuma PIXY UV Whitening Two Way Cake

Hai.Hari tu kan aku ada terbaca satu blog yang Pixy nak bagi sample produk percuma diorang iaitu PIXY UV Whitening Two Way Cake.Aku pun apa lagi gedik jugaklah nak try sample tersebut haha aku terus je isi borang dia kat page Facebook PIXY Malaysia.

Aku tak berharap sangat pun dapat sample tersebut takut dikecewakan (kah!) tapi aku main hantar jelah borang tu.After sebulan menunggu parcel aku dah pun sampai hari ni yeayy.Baik gila PIXY bagi barang free kat i.Thank you PIXY!Packaging dia nice tau.Model dia pun cantik ahah.I just can't wait to try it on my face.


Tak perlu jeles okay korang pun boleh dapatkan jugak sample percuma PIXY UV Whitening Two Way Cake ini.Mana tahu lepas try yang sample ni terus boleh jatuh chenta dengan PIXY.Caranya senang je tau.Ikut langkah mudah kat bawah ni okay.

1.Sila pergi ke link ini http://www.facebook.com/PixyMalaysia atau click disini.
2.Dekat Home page tu,korang just click dekat PIXY Pilihanku > Permohonan Sampel PIXY.
3.Korang isi je borang kat situ sampai lengkap okay!


4.Dah siap isi borang tu tekan HANTAR dengan gumbiranya.
5.Lepastu tunggu jelah posmen hantar barang awak tu kat rumah ek.

Kan aku dah cakap senang je kan hehe.Ok bai guys!

8 comments:

  1. ooooo senang je rupanya ye... thanks for info..

    Blogwalking sini jom baca article ;

    Cara Mudah Menggunakan Google Analytic article...

    ReplyDelete
  2. dlu2 pakai jgk bedak pixy.. skrg dh tukar lain plak.. haha..
    cambest je ni ade sample percuma.. rugi kalo xamek ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya baru first time nak try pixy ni hehe

      Delete
  3. Replies
    1. omg!tetiba terkejut nampak ain komen kat blog anis haha.Just go for it ain

      Delete