SHRMZB

Just in case ada yang masih noob dengan tajuk post aku tu,SHRMZB tu shortform je senanya bukannya kod rahsia ke hape maksud dia Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin ataupun maksud yang lain pemalas nak taip.

Amacam raya guys?Berapa kilo dah naik?Eh.Raya aku tahun ni lain sikit dan aku takde mood sangat nak beraya.I bet untuk raya tahun depan dan seterusnya pun macam ni gaklah aku tak eksaited lagi dah nak raya.Sigh.But the best part of raya are foods and duit raya of course I'm still excited about that okay!

I don't take a lot a photos during hari raya thus I couldn't find nice photos to upload in my blog.So I decided to draw a chibi of myself.#TeamBajuRayaPepel hehe.Lama dah tak hadap Paint Tool SAI ni.Terimalah lukisan malas aku ini huhu.Selamat hari raya everyone!

7 comments:

  1. My raya was as usual. HAHAH. okay okay lah. nothing WOW. happy eid fitr!

    ReplyDelete
  2. canteknya doodle. salam syawal. pasni fokus dekat puasa enam pulak :D

    ReplyDelete
  3. Raya tahun ni best juga la.. cuma tahun ni terlebih baju raya pula.. hehe..

    selamat hari raya.. mohon maaf salah silap yer..


    Blogwalking sini, jom share apakah penglaaman anda tentang :-

    Pengalaman Beli Telefon Baru article..

    ReplyDelete