Saya dah dapat SAI saya balik,yeayyy :D


Hai dan Assalammualaikum .

Saya dah lama tak mendoodle sebab Paint Tool SAI saya dah tamat tarikh ==" Saya gi download yang trial version punye .Memang padanle pun.But now saya dah dapat Paint Tool SAI yang full version punye!Oyeahhhh!Apa lagi,hahhh terus mendoodlelah kan kan?Saya buat doodle refer tutorial sini .Senang guna line lagilah daripada guna brush sebab kalau guna brush garisan tu jadi senget.Nak tengok doodle lagi?Hahh,okay.Ada lagi bawah ni :3

Selamat hari raya Aidiladha kepada semua pembaca blog saya,followers saya,kawan-kawan saya dan seterusnyaaaaaaaaaaaa.Dan selamat hari tua kepada abang saya :p Kalau ada yang balik kampung, hati-hati di jalan raya.Ingat orang tersayang ,ingat saya juga =p Babai!

21 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidiladha ! btw comel dudel tu hehe^^

    ReplyDelete
  2. alala, comey la doodle tu.
    Nak pegi dowNload PainTool Sai sekrang jugak.. :P

    ReplyDelete
  3. @ Im Aidan
    terima kasih aidan :D

    ReplyDelete
  4. @BalqisHusna♥
    sapa?anis ke?mwehehe

    @Wanimellow
    terima kasih kak,akak buat comel lagik :D

    ReplyDelete
  5. @Sarah Najihah Jaafar
    silakan ^^
    sara,anis takleh bukak blog sara :(

    ReplyDelete
  6. lawa gilaa , ehh nak download yang bukan trial punya dekat mana ? :O

    ReplyDelete
  7. haa..!! dia keluar ape?
    nie mesti ada problem ni..
    fuuuuuuhhhhhhh _-----_

    ReplyDelete
  8. @ xmbmrx
    entah,sebab anis ambik dgn adik anis.dia kata dia ambik kat blog wanhazel.blogspot.com .Ce pegi blog wan hazel okeh :D

    ReplyDelete
  9. @ Sarah Najihah Jaafar
    keluar malware x_____x Anis takleh pegi blog kamu.Ramai pengguna co.cc jadi mcm tu.Sara tukar blogspot baliklah eh ?

    ReplyDelete
  10. dah mmg....Pegi tengok jgk kat blog abang Kak Anis tadi,. Baru tau, Hokeyy nak pegi tukar. :D, thanks bagi tau..

    ReplyDelete
  11. @Sarah Najihah Jaafar
    samasama :)

    ReplyDelete
  12. Pandainya buat doodle . Ajar meh . Haha ! Papepun , Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha ;D

    ReplyDelete
  13. huuhuuhu...comel gila dooodle tuh!!nak bole?

    ReplyDelete
  14. huuhuuhu...comel gila dooodle tuh!!nak bole?

    ReplyDelete
  15. @Alina Kasim :D
    selamat hari raya aidiladha jugak XD
    alahh,google je pun :D

    @aiman fanboy k-pop
    ambiklah :))

    ReplyDelete
  16. Heyyy :D nak link untuk download tool paint sai uh. yg full version punya. hihi please ya :))

    http://7coloursofmylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Oh , keyla pun ada jugak buat doodle xD

    ReplyDelete
  18. thanks sebab sudi share , ;)

    ReplyDelete