Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul

Saya ditag oleh Hanna untuk join contest ini.Sekali lagi,saya mencuba nasib sahaja T.T.Kalau menang Alhamdulillah :) Meh tengok syarat-syaratnya terlebih dahulu :)

Syarat-syarat ;

Warganegara Malaysia
Mesti ada blog
Wajib follow blog Aina dan Rabiatul
Yang boleh join ialah kaum Adam dan Hawa #lelaki dan perempuan
Buat satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"
Dalam entry tu,tempekkan banner yg ada kat atas sekali tu dan linkkan url contest
Tag 3 orang atau lebih dan pastikan diorang tahu
Lepas buat entry tu,copy URL entry korang n then paste kat ruang comment entry contest Aina.Link macam ni "ainaitumarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatik direject ;D
Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011

Nak tahu hadiah dia apa? Korang akan dapat owl necklace!!Hadiah owl necklace tu Aina yang sponsor.Kalau rasa nak join,karpet merah sudah siap sedia terbentang untuk korang,mwahaha.Okay,tata titi tutu!

Update!Lupo nak tag,haha. Tag : Mia , Sara, Ain .Maaf sebab tag orang sama sebab tak tahu nak tag sapa lagi -,-

Leave a Reply