Gathering cara kami

Wuuuu this week is all about gathering and makan-makan.Ceht paham-pahamlah kan sekarang tengah cuti sem mestilah nak jumpa sebab dah lama dah kot tak jumpa.Kalau hari Selasa lepas aku pergi gathering kelas aku,hari berikutnya pulak aku pergi gathering dengan girlfriends aku or more like kitorang buat projek lagi macam zaman sekolah dulu heish tetiba kenangan lalu mengusik diriku :') 

Btw,yang ni gambar gathering kelas hari tu


Ekcelli dalam gambar tu tak cukup sebenarnya,ada je lagi yang datang.Thanks cikgu-cikgu yang sanggup ponteng kelas semata-mata nak datang gathering kelas kami,lol and to my friends yang dapat datang.Such a precious moment to meet you guys :)

Tak puas lagi gathering kelas,esoknya pulak buat lagi gathering with my girlfriends.Just four of us,aku,Ain,Basirah dan Eka.Hanya untuk kita-kita je hehe.Plan asal nak buat gathering kat Pizzahut je tapi akhirnya tukar plan buat projek makaroni bakar...again [?] haha.Haaa lagi bagus dapat jugak belajar buat resepi baru and sambil masak² dapat mengeratkan ukhwah gitew ;) Masa ni jelah boleh jumpa.Basirah memang goyang kakilah sebab dah habis exam stam,Ain pulak tengah cuti sebulan (bapak jeles aku dengan dia ni),aku dengan Eka pulak tengah tunggu masa nak balik matriks je ni (minggu ni last dah kena balik matriks oi)

Macam biasa kitorang buat projek makaroni bakar ni kat rumah Eka.Terima kasih kepada keluarga Eka sebab bagi pinjam dapur,periuk belanga apa semua harhar.Memang dapur tu milik kitorang sepenuhnya,takde siapa berani kacau ihiks.Meriah dapur Eka dah macam ada kenduri lak masa tu.

Kami buat dua resepi,makaroni bakar dan creampuff.Sambil masak tu boleh pulak ambik sikit lepastu makan kihkih nasib baiklah tak sampai habis diorang ni makan.Creampuff Basirah buat memang sedap gilos haihh takde siapa ke nak ambik kawan aku ni jadi menantu?

Aku dah letih nak taip haha jadi biarkan gambar berbicara :)
















9 comments:

  1. Aniss makin comel berbraces kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak yang ni off topic dah ni hihi

      Delete
  2. untung lahh dah cuti sem..kita baru nak study week..tp kalau ada tips study..mohon share yea..tips meniru pn sempoi gakk..HAHHHA

    ReplyDelete
  3. wahh.masalahnya kitorang x pandai masak.sempoi ahh

    ReplyDelete
  4. YA ALLAH SEDAPNYA THAT MACARONI AWH NOOOOOOOOOOO

    ReplyDelete
  5. Cantiknya template ^^
    Mne akak dpt ?

    ReplyDelete
  6. Cantiknya template ^^
    Mne akak dpt ?

    ReplyDelete
  7. hi nice sharing done folo, folo me back ;)

    ReplyDelete
  8. waaaa sedapnyaa.. untung semua pandai masak macam kita. hikhik

    p/s:comel la tuan blog.

    ReplyDelete