Tukar template blog lagi


Takde angin takde ribut tiba-tiba je private blog hihi maafkan saya.Haa perasan tak yang saya tukar template blog saya lagi?Tapi nampak macam sama je dengan template dulu kan?Haha.Template yang sebelum ni problem kalau guna dekat henset,tak sedap pulak mata memandang so saya tukarlah template yang baru.Kebetulan pulak jumpa template yang sama macam template yang dulu so saya edit biar sama macam style yang sebelum ni sebab saya rasa sayang lagi nak tukar style blog yang lain.Ok that's all kbai.

5 comments:

  1. memang cantik blog ni :)

    ReplyDelete
  2. semua jadi cantik je kalau cik anis edit.. huhu

    ReplyDelete
  3. cantik sgt.. fie singgah follow sini #4539 n menabung sini :)

    ReplyDelete