Kenapa ibu kita masak sedap?

sebab. . . . .apabila seseorang wanita itu memasak,dia memasak dengan sepenuh hati,umpama kasih sayangnya diadun bersama rempah masakan tersebut.Orang lain rasa tak sedap sebab dia tak rasa kasih sayang tu <3

12 comments:

  1. @ ♥ Putri Alyra Narisha ♥
    haah ^__^

    ReplyDelete
  2. setuju sangat sangat :) ibu kite yg terbaik kann?

    ReplyDelete
  3. setuju sgt!lagi-2 time kecik ibu yg suapkan,pastuu rase nak tambah lagii..

    ReplyDelete
  4. Adik guna app apa untuk buat doodle tu?

    ReplyDelete
  5. @Nadya Karim
    iyep!sayang ibuuuu ^3^

    @FykaaLaravella
    rindunya kenangan masa kecik tu kan? :')

    @ Adilah Binti Rostam
    adobe photoshop :)

    ReplyDelete
  6. pandainye.. :) betol la tu kan.. sbb tu kta kena hargai kasih syg.. ;)

    ReplyDelete
  7. @ Cik Purple Pinkypuff
    ya,betul tu.terima kasih ;)

    ReplyDelete
  8. memang...opfft...sedappp...TT^TT

    ReplyDelete
  9. eh yeke? Mak akak pulak dia suka msakan akak sbb dia kata msakan dia x power mcm msakan akak. hahaha..

    http://pastelovegood.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. @myra azraff
    T^T

    @Hashira Yusoff
    Eh,terbalik pulak tu xD

    @wani ★ mis0pink
    iyep :3

    ReplyDelete