Contest 2012 blog kawaii by Kiki and Ekin


klik banner tu kalau nak join :D

Wajib ada blog.
Wajib follow blog Kiki dan blog Ekin.
Copy paste banner ni di blog korang.Link turut tidak dilupakan :)
Of course,kena publish and hantarkan link entry nie ke ruangan komen
Link yang betul - http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/01/contest-2012-blog-kawaii-by-kiki-and.html
Link yang salah - http://kata-kata-kiki.blogspot.com/
Tag dua blogger.Pastikan dia tahu
Buat short post mengenai "Blog saya kawaii..."
Kurang daripada 10 orang blogger yg menyertai,contest ini automatik batal :)
Tarikh tutup 18/02/2012

  Penilaian blog berdasarkan kekemasan blog,and short post yang menarik dan ringkas :D

Blog saya kawaii,tapi tu orang kata.Hahahah.Saya search kat wikipedia,kawaii ni is the quality of cuteness,especially in the context of Japanese culture and blahblahblah tak reti nak translate.Ada google translate pun bukan membantu sangat,herff -.- Err,tu je kot nak cakap.Hahaha,okbai :D

Tag: Sara, Kak Wanie

1 comment: