Nasi lemak

Saya tak suka makan nasi lemak,harr harr tapi kadang-kadang kena paksa makan jugak T_T

17 comments:

  1. jarang jumpa orang yg x suka mkn nasi lemak ^^ akak suka makan nasi lemak. sedap lahh :D

    ReplyDelete
  2. hehehe..ngidam nasi lemak lah pulak..:)

    ReplyDelete
  3. Apa pashal doodle tu chomey shangat ni? #lol

    ReplyDelete
  4. same la kite .. meeda pon sangat2 tak suka makan nasi lemak .. hehe . tak best!

    ReplyDelete
  5. Hish jelly lah tengok doodle anis ni! T____T

    ReplyDelete
  6. Sama sama sama sama ^^ nama pun dh anis !!! hahaha

    ReplyDelete
  7. ah , saya suka sangat makan nasi lemak , especially my Aunt's nasi lemak . they have a nasik lemak stall , pretty famous around here , and you can have it spicy to the extremeee ! or just the usual one , the non-spicy XD

    #pretty doodle by the way ! :D

    ReplyDelete
  8. @ Anis Farhana
    belum lagi,heheh

    @wani ★ wina
    ada yang sedap,ada yang tak sedap.mwehehe

    @SyUhAdA
    dah,pegi makan xD

    @Izz Faizah
    jom jom anis belanja makan :3

    @ Faqihah Husni
    saya tak tahu mengapaaaa,harrharr

    ReplyDelete
  9. @♥ Putri Alyra Narisha ♥
    mekashihhh :)

    @ Az Meeda
    yesss!kita jadi geng tak suka nasi lemak erh? ;D

    @ izfanora
    saya memilih orangnye,hihih

    @ aqilah mazalan
    tak habis2 jelly akak ni,hish!

    @ NuRhAnI aFiFaH
    heheh :D

    @ Anis Marcella
    kita sama sama :D

    ReplyDelete
  10. @Myra Jane Yusof
    kadang2 ada nasi lemak yang sedap,harrharr.Terima kasih ye akak <3

    ReplyDelete