Kasut sekolah

Hai,kesiannya saya.Kasut sekolah pun belum beli lagi.Nak pakai kasut sekolah macam tu boleh?Huahuahua.

AD: Hari tu saya call Aff,ala ala tomeynya suara dia ^3^ Dia asyik gelak jea,malu ai dibuatnya >///< K,nak gi tengok cerita Titanic.Oh ye,selamat bersekolah kembali budak budak ^____^v Kboi.

14 comments:

  1. eee lawa kasut tu.akak pun nak jugak.haha.

    ReplyDelete
  2. so cute! Pink lagi tuh.Buat kasut jalan memang stail ^^

    ReplyDelete
  3. comel nyer itu kasuttt...
    vector ek?hehe~

    ReplyDelete
  4. @Nadiya Kyrie
    Nanti bolehlah beli dgn kita akak :D

    @amirahyusoff
    Nak beli tak? :D

    @Eein Azryn
    meh meh beli dgn anis :D

    @myra azraff
    terima kasih kak :D hehe,tapi tak jadi sangat vector dia,nmpk macam kartun je :)

    ReplyDelete
  5. mana boleh pakai kasut pink lah kt sekolah -___- HAHA.

    ReplyDelete
  6. @ ♥ Putri Alyra Narisha ♥
    tunggu anis bukak kedai xD

    @aqilah mazalan
    tak boleh erh?nak nangis ah macam ni T^T

    @Akmal Khalidah
    Meh meh beli dengan ai :D

    @NuRhAnI aFiFaH
    Waww,hahah.

    ReplyDelete
  7. Sayang blog awak tak? Jom join segmen ni. Meriahkan segmen beramai-ramai ! Anda sangat dialu-alukan ! :)

    ini bukan spam ! so don't worry. Ini invitation :)

    ReplyDelete
  8. anisssss. aff nak pakai kasut tu lah pergi sekolah. berani cikgu marah. diorg jeles tak ada kasut mcm aff. aff sorg ja ada kasut tu kat dunia <3 hohohoH :p

    ReplyDelete
  9. @afrina rahman
    uwww,bayangkan kita dapat pakai kasut sekolah cenggini,hari-hari rasa nak gi sekolah kan?hahak xD

    ReplyDelete
  10. hari-hari? bagi kasut ada tanda tangan dujun pun aff tanak pergi sekolah ngadap exam apa semua xD

    ReplyDelete