Freebies doodle girl

Assalammualaikum dan hai semua ^^

Atas permintaan ramai pihak,aceceh jadi saya buat doodle ni untuk korang semua.Harap korang sukalah eh.Saya tak buat doodle ni lengkap dengan badan dia atas alasan saya tak pandai nak lukis,harrharr.Click dekat image dan save eh? Jangan re-freebies ya.Commentlah dulu kalau nak ambil ^___^







Nota: Kepada korang yang nak tempah doodle dengan saya,maaf sebab saya tak bukak tempahan almaklumlah saya budak sekolah lagi dan agak sibuk dengan sekolah.Harap korang faham ^^v Btw,terima kasih kepada Syah sebab buat navi untuk blog saya ini ^0^


16 comments:

  1. Alo, comenyyeerr..Ambik satu eh, for inspiration untuk lukisan seni saya.. :B

    ReplyDelete
  2. @Aisyah Nasuha
    okeh!samasama :)

    @ ♥ Putri Alyra Narisha ♥
    terima kasih :)

    @Diela Yunyun
    okay ^^

    @ Myra Jane Yusof
    thanks akak :D

    @ Sarah Najihah Jaafar
    baiklah cik sara :B

    @ Alia Azmi ◕‿◕
    terima kasih alia :)

    @ Syaza Nazurah
    okengg ^^

    ReplyDelete
  3. anis. nyza amek 1 k. btw, omel sgt. <3

    ReplyDelete
  4. sy ambil yg warna biru :) thanks.

    ReplyDelete
  5. alahai, comelnyaaaa :) especially tang mata tuu ^^

    ReplyDelete
  6. @nyza
    wahh,thanks ye :D

    @ ♥ scya ♥
    okay,samasama ^^

    @ syira rahim
    mekasih,hekhek :D

    @ sarah =>henecia
    okeh ^^

    ReplyDelete
  7. saya ambek yang warna pink tu :)

    ReplyDelete
  8. saya nak satu eh , yg warna pink :) thanks

    ReplyDelete
  9. Jeles ngan awk sebab pandai buat doodle.
    Saya amek satu,k.
    Thank You=)

    ReplyDelete