Menaip perlu idea :3

Assalammualaikum dan hai!
Siapa kata menaip tidak memerlukan idea?Ingin saya tegaskan disini,menaip perlukan idea! Eh eh,tetiba je saya ni kan? Serius saya tak tahu nak bebel apa kat entri ni,heehee.Saya perlu taip entri jugak kan sebab macam saya kata hari tuh,bila cuti minggu je saya kena rajin buat entri.Biarlah, biarlah saya malas hafal imlak dengan tauhid tu asalkan blog saya ni 'bising' balik. (Sebenarnya buku tauhid saya hilang sebab tu saya jadi malas nak hafal,haihh )

Kenapa menaip entri perlu ada idea?Kalau tidak,taklah korang membebel entri tak berpekdah kat blog kan? Penulis novel pun perlu ada idea bila menulis,inikan saya. #Woii jiran sebelah,nak main mercun main jauh-2 lah. Er,sorry.Jiran sebelah main mercun hilang terus idea nak taip entri :p

Sebut pasal mercun ni kan kan,korang penah ke main mercun neh?Tanyalah saya, saya pasti jawab tak pernah and takut nak main mercun.Wahahahh, nak pegang mercun pun bukan main takut lagi.Yelah,dalam paper banyak cerita orang putus jarilah,hilang jarilah pasal main mercun ne.Diorang ni kalau dah 'terkena' mulalah nak insaf kan.Yelah,sama macam saya jugak.Bila exam tak lulus, mulalah rasa menyesal sangat sangat sebab tak belajar -.- .Thankslah sesiapa yang menaipkan semangat saya kat entri ni hari tu.Betullah kata Izfanora, bila kita gagal kita akan cuba buat lebih baik.Saya pun dah lupakan peristiwa tuh,hahah.Bila fikir balik malu ada sedih pun ada.And Yumi,awak minat Yoseob eh?Saya pun sama okey,sep sep!Tapi saya bukanlah sampai terlampau sangat minat tuh.
Dia sangat comel! And gambar nilah timbul sedikit pergaduhan kat FB saya,err. 

Stop sebut pasal si Yoseob ni,heh.Kat sekolah hari tu ada buat majlis berbuka puasa dan satu kelas kitorang makan nasi kerabu.Er, act saya tak suka nasi kerabu.Saya tak tahu pasal pa saya tak suka makan nasi kerabu tuh.Mungkin pasal ulamnya ka,takpun pasal warna nasinya tu. Hoh .And tengoklah budak-budak  lelaki 2 Mekah buat apa kat limau oren neh, 

:)

3 comments:

  1. semart je susunan buah oreng tu.. lalala~

    ReplyDelete
  2. balik ni, kita pakat main mercun ep...nak..? hehe....mek rindu nak berbuka sama ngn anak cucu kesyangannye...

    ReplyDelete