Hai,saya Anis Diyana

Tajuk entri macam entah ape ape je kan, :p
Assalammualaikum dan hai! Hari ni mood tak okey betul rasa nak marah orang je,hahah!
Sebelum tu,sorry kay sebab saya private blog tadi. I'm sorry I'm sorry I'm sorry I'm sorry #tirugayaAnwarHadi Puas beno cari background pink tadi last last tukaqlah jadi warna biru.Er,saya rasa pelik kot blog kaler cenggini sebab selama ni warna pink pink pink je kan. Tapi dah ramai kata comel ,so tak jadilah nak tukar kaler pink.Ngehngehngeh, thanks awak awak awak awak awak awak awak, okey stop.
Pasal apa saya geram sangat ni? Pasal ada orang kata saya ni comel.Hahaha,tipu je okey.Japp,sebelum tu saya nak tanya, ada sesiapa kat sini sempurna tak?Takda kan takda kan? Kitew pun tak sempurna.
Entahlah,ada orang sound err lebih kurang macam sound sayalah,huff. 


Mintak password kat FB saya okey.Dah baca,keep your mouth shut! :P Jadi,sekian entri pendek hari ni , ( time weekends saya rajin update ) oh ya,saya kena alergik apa ntah,habis muka saya ni ( huhu T__T ), jadi saya pun tak datang sekolah semalam.Huahuahua, tapi sekarang dah okey dah.Bai 
P/S : Bulan puasa tak boleh marah marah.Kurus pahala puasa hang. Insaf jap.

18 comments: