New look! #3

Ni dah masuk hari keberapa ntah tak sempat nak habaq awal-awal aku tukar template blog hari tu.Last aku tukar template tahun lepas.Tetiba terlebih rajin pulak nak tukar template baru padahal banyak lagi kerja lain nak buat.Kau paham tak bila tengah busy banyak kerja masa tulah baru rajin nak sapu sampah,bagi ayam itik makan,panjat gununglah,kau paham kan?! T.T

before

after

Thanks to Bruna Borges for such a lovely template.Seharian aku edit template ni.Template yang sebelum ni pun aku suka,template yang sekarang ni aku laaaaaagi suka.Aku suka template blog yang lain daripada yang lain and aku suka design blog yang simple macam ni walaupun hakikat sebenarnya aku seorang yang agak complicated kahkah.

Oklah bai!

8 comments:

  1. Yuup betul-betul!
    Tengah byk kerja nak buat, masa tu jugaklahh mcm2 benda lain yg xberkaitan nak buat jgk. Haha

    ReplyDelete
  2. bersinar mata iollssss tengok design blog ni! *o*

    ReplyDelete
  3. Cantik, Nice, Comel ! Semua ade.. ☺

    ReplyDelete