Chibi for Aiman Afnan

Assalamualaikum :) Pon pon sila beri laluan kepada chibi ini.
Ha tadaa!Here's chibi requested by Aiman Afnan.Sebagai maklumat tambahan,jejaka ini abang kandung saya senanya.Saya pasti ramai yang tak tahu lagi pasal ni tapi sekarang dah tahu kan?
TERIMALAHHHHHHH!!!Sebagai tanda penghargaan daripada adikmu kerana membantunya menyiapkan latihan Addmath.Kalau tak dah lama jadi mangsa Sir Zaid,ahak.Ok bai!

9 comments:

  1. anis lepas ni silalah buat doodle untuk saya pulak XD

    ReplyDelete
  2. comel lah >.< anis, kalau nk request doodle dari anis blh tak. huhu doodle anis comel. suka tgok >.<

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://outbounddimalang.com/

    ReplyDelete
  4. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    ReplyDelete
  5. salam diana:D
    boleh kita exchanged link blog?
    i do love ur blog,u r very talented:D
    and i like the way u wear your hijab:D tudung labuh, its soooooo sweeet :D
    balqis jasni.
    http://balqisjasni.blogspot.com/

    im a doo designer at my own kiszydolls shop:
    http://balqyys.blogspot.com/

    harap anis diana sudi singgah melawat blog saya:D

    ReplyDelete
  6. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as phone case, ear cap,
    bags, pouch and many more! 쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete