1st of May

What a late entry,I'm sorry :>Today is 1st of May people.....and I'm still survive.Macam biasalah,hello Mei dan babai April.Macam-macam yang dah jadi pada  bulan April ni like baru-baru ni saya dapat Anugerah Pelajar Cemerlang 2012.
Gembira....dua orang pelajar cemerlang yang bersahabat baik iaitu Nurain Syahirah (yang mebuat gaya kangaru) dan Anis Diyana (yang cool orangnya) gembira kerana mendapat Anugerah Pelajar Cemerlang 2012 RM100 :P

Dengan duit tersebut saya telah menggunakannya untuk membeli ermmm errrr aaaaaa vvvvvarsitiiiiiiiiii macam bawah ni.


Warna merah jambu itu yang membuatkan ku tertarik dengan varsiti tersebut.Habis melayang duit,tengah menyesal ni.

Ok lupakan.Saja nak bagi korang tahu,minggu depan saya akan menghadapi peperiksaan pertengahan tahun iaitu selepas saja pilihan raya.Kepada yang akan mengundi nanti,saya mohon saya betul-betul mohon undilah baik-baik demi masa depan anak cucu cicit nanti T-T DAN INGAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!





UNDI ANDA ADALAH RAHSIA.kuikuikui.

Mood blogging dah hilang :( Ada kaitan dengan blog ni,saya nak edit blog balik InsyaALLAH selepas habis je exam.


STAY TUNED ^___^

3 comments:

  1. alala..malunya dgn gambar Ain yg buat muka cam kanggarooo tu...*malu! malu!

    ReplyDelete