Freebies background macam saya [ 1 ]


Hai dan assalammualaikum .

Sila jerit kegembiraan sekarang 'Yayyy!' Okay dah.Saya nak kasi freebies background neh.Suka tak suka tak?Background yang original saya dapat dekat Dolliecrave dan background tu gif punya tapi background yang saya kasi ni bukan gif sebab saya save as PNG.Saya tukar warna background ni dengan hue and saturation menggunakan Adobe Photoshop CS2.Hihiw :>


http://1.bp.blogspot.com/-5CMIC87Fuf4/Tpj-x7iPQkI/AAAAAAAADDw/yx3mh9AYKpU/s400/5.png

http://4.bp.blogspot.com/-OmUzAAHcnJY/Tpj-xgBfd6I/AAAAAAAADDk/5ysWF1mF5ys/s400/4.png

http://3.bp.blogspot.com/-AxqCSHKr3tI/Tpj-w6MB3JI/AAAAAAAADDc/1IP0sdqHi7E/s400/3.png

http://3.bp.blogspot.com/-jHcEEYES4_E/Tpj-woF62AI/AAAAAAAADDI/NntH2mrvzLM/s400/2.png

http://2.bp.blogspot.com/-nI_PHaJZyZ0/Tpj-wSjGkCI/AAAAAAAADDA/nCDUTEmEdug/s400/1.png

Comment lepas ambil okey?Suka hati awoklah nak credits ke tak .Bai.

40 comments:

  1. @Gadis Gitar ♥
    samsama awak :D

    ReplyDelete
  2. anis nak ambik warna pink ;) tapi kenapa bila priview warna merah :/

    ReplyDelete
  3. @syasya

    tersilap link,thanks sebab kasitau.HOHO

    ReplyDelete
  4. omei la selena. btw, amik satu ye kak. thankssss ^^

    ReplyDelete
  5. omei la selena. btw, amik satu ye kak. thankssss ^^

    ReplyDelete
  6. first time anis bagi freebies . hhe :D

    ReplyDelete
  7. cntek background,,amek satu yer..hehe..^_^

    ReplyDelete
  8. hi dear , kite amek satu ea . done credited to ur blog ^^

    ReplyDelete
  9. dik, sys amek satu tau . comel gile !

    ReplyDelete
  10. Saya amik warna merahhh . Thank you for the freebies :)

    ReplyDelete
  11. sye share freebies nie , keyh :) sye credit nme awk :)

    ReplyDelete
  12. macam mane nak buat itu sebagai background eh?

    ReplyDelete
  13. saya ambil yg wrna purple ya.... insyaallah saya credits :) terima kasih :D

    ReplyDelete