Happy birthdayyy, Basirohh :P


Hari ini hari jadi Basirah tau, tapi saya tak tahu nak kasi hape. HIHI. Okey,sebenarnya takda duit nak kasi hadiah -.- .Nantilah, time akhir tahu nanti kut saya kasi hadiah kat dia dan juga kat Ain. Kedua-dua sahabatku ini sudah tua nampaknya. Hokhok .

Nak nyanyi lagu happy birthday ke? Tak payahlah, suara ai bukan sedap mana.Hakhak .


Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Basirah
Happy birthday to you


Masa nak pegi solat kat masjid , Ustaz Tarmizi panggil saya. Ustaz ni cikgu disiplin sekolah saya tau.Dia ajar madah Quran kat kelas saya. Memang saya rasa pelik ah. 'Asal tetiba ustaz ni panggil haku ni.' Pastu ustaz cakap,

'Asal you pendek?'

So, saya jawab .

'Entah ustaz.I pun tak tahu.'

Pftt, selamba betul saya jawab :P Kat sekolah tadi ada tuisyen. Okey,saya memang malas nak pegi tuisyen tapi daripada kena baca yasin@rotan kat dataran lebih baik pegi kan? :3

P/S : Saya benci hari Ahad sebab beg saya selalu saja berat T_T


3 comments:

  1. hapy belated besday basirohh.. ;)

    ReplyDelete
  2. Same with my bestfriend's birthday . She likes blue and blue and bluee . HHA

    ReplyDelete