I'm happyyyy :D

Source : tumblr
Assalammualaikum :D

Tadi kat sekolah ada PLBS. Singkatan untuk apa ntah, HIHI. Jadi, cikgu suruh pilih bahan untuk PLBS tu.Ikutlah nak ambik syarahan ke, sajak ke, ceramah ke atau apa-apalah.Saya pilih syarahan.Tajuk dia 'Gaya Hidup Sihat' . Senang jea ;) Lepas Amal, giliran saya pulok bersyarah. Nasib baik teks syarahan dia panjang berjela-jela sempatlah jugak saya salin teks syarahan saya tu, huahuahua .Bila giliran saya tu, budak-budak 2 Mekah tu semua tepuk tangan.Hamboii, dah rasa macam nak bertanding lah pulak :P

Memangg, urghh takutlah time tu. Dahlah tak buat persediaan apa-apa pun . Semasa saya bersyarah tu ada ke patut Amal ni buat flying kiss kat saya? Agak-agaklah sikit kalau nak buat gitu pun.Nasib baik giliran dia dah lepas kalau tak saya buat gitu kat dia balik.Hak hak hak .Cikgu kata saya bersyarah tu dah cukup bagus. Ngehngehngeh.

Esok kelas 2 Mekah ada buat lawatan ke Akademi Pengajian Islam ( API ) di Nilam Puri. Yuhuu, tak payah datang sekolah! :DDYang ruginya, Basirah tak pergi. Itu budak banyak songehh woo. Gua tanya dia banyak kali dia tetap bilang ngakk pergi. Jawapan copy paste gituh. Dah penat dah saya dan Ain tanya dia soalan yang sama.

Lepas pegi API, bolehlah shopping kat Tesco. Yippiee! Tapi nak pegi KB Mall. Nak jugak nak jugakkk T____T Takpelah, dah janji dengan BF nak dating kat KFC. Harrharr, memang rugi betul Basirah tak pegii :P Kalau tak kita bolehlah makan ayam KFC samasama . Nantilah saya tunjuk gambar ayam goreng KFC tu kat awak ehh. Saya upload video and gambarnya sekali .Saya dan Ain dah janji nak buat rakaman video kat sana nanti. #InsyaAllah kalau pergi

Nampak macam kedaratan lohh, apa budak-budak 2 Mekah ni macam tak pernah tengok Tesco.Ohoho. Dalam bas nanti tengoklah, pelbagai aksi mengada-ngada ada. Tahun ni tak boleh nak makan sedap-sedap macam kat hotel tu.Kemungkinan nasi bungkus je kott. Takpe takpe, rezeki tuwwww .
AD : Nevermychoice komen entri tuto saya yang ini.Hihi, sukaaaa! Thank youuu .I love all my readers :DD
Iklan : Nak header percuma tak? Cik Adira Jamal ada buat tempahan header free. Header dia boleh tahan comel :) Sape nak , boleh pergi blog dia --> http://amigomvp.blogspot.com/ Cepatt sebelum Dira tetiba buat bayaran.Haha .

6 comments:

  1. alololo...sukenyee die ehhee :)

    ReplyDelete
  2. 2 mekah tu nm kelas ke anis?wah..ingt nk ponteng je ek.haha ;)

    ReplyDelete
  3. @aqilah mazalan tak jelas ke tulisan kecik ni? hihi,sajo sajo tukarr :)

    ReplyDelete
  4. @Abang Stalker yepp.haha,anis bukan jenis suka pontenglah bangg :D

    ReplyDelete