My first flash movie!


Assalammualaikum!
Wohooo, excited lebih dah ni. Hihi. Saya dah berjaya buat flash! I call this flash movie. Saya guna Adobe Flash CS3 untuk buat movie ni . Memang pening pening lalat nak buat movie ni. ( Ingat senang ke? ) Terima kasih kepada adik saya sebab ajar buat flash movie ni . ( Dia nak aku famous nama dia kat sini ) So, ehem ehemm, ini dia hasilnya. Tak sehebat Ayeem Ayam pun (mengaku)

Photobucket

Permulaan baru, hee tak nak buat cantik-cantik lagi. Nanti saya kasi daboom okey? Soo, komen. Apa pendapat anda semua? Okey tak? Maaf sebab kartun tu jelir kat korang. HAHA, saya saja buat macam tu. Harapnya tak ada yang marah . Lalala. Jangan suruh saya ajar flash ni sebab saya sendiri tak reti nak ajar ( steps banyak sangat nohh ) , hee jadi anda Google sendiri okey? Winkwink.Bye.




Photobucket

8 comments:

  1. walaup0m simple..still cute 0key..

    ReplyDelete
  2. wahh nak blaja flash jugak la :D

    ReplyDelete
  3. oke lar tu .
    even , baru p'mulaan tp nmpk cam da pndai jepp .
    :D

    ReplyDelete
  4. @Ekyn Effendi hehe,anis biasa-biasa je.Tak pandai lagi sebenaqnya :P

    ReplyDelete