Malware Detected!




Assalammualaikum.

Okey, hari ini saya dapat maklumat berguna daripada Wan Hazel. Pernah tak korang pergi blog sesape tak kisahlah sape pun tetiba ada keluar macam gambar bawah ni?


What's that? Itu malware detected! Homaiigod.#Gelabah tetiba

Apa tu malware detected? Mai kita berkenalan dengan dia dulu. #Cehh.

Dibenarkan copy n paste untuk makluman semua :)
Sekarang dah tahulah kan punca Cik Malware ni serang blog awak, jadi cepat-cepatlah buang widget yang jadi penyebab blog awak diserang Cik Malware ni. Bukannya apa, kasihanlah orang yang nak visit blog awak tu nanti. Still tak faham Malware tuh apa, tanya Wan Hazel okey? Bye. Oh, esok my last exam. Yippie!

AD : Pihak sekolah WAJIBkan semua murid buat kad hari guru untuk cikgu. Alohh, *malasnyeww (*gedik )




Photobucket

10 comments:

  1. owh yke anis? tq 4 da info ya! ;)

    ReplyDelete
  2. dh buang . tapi still ada virus tu -.-'

    ReplyDelete
  3. saya minta izin nak buat post yang agak mirip dengan post anis ni eh... sorry... ^_^'

    ReplyDelete
  4. @fatyn najua anis tak pro fasal ni.kena tanya wan hazel okeyy?

    ReplyDelete
  5. @Purpleo_93 sama-sama. Anis share apa yang anis rasa patut untuk kita semua tahu :D

    ReplyDelete