Birthday girl


Happy birthday to me!Haa dah sweet nineteen gitew.Ekcelli birthday aku 2 Mac,dah nak masuk seminggu birthday aku dah lepas.Yang belum wish lagi happy birthday dekat aku tu mohon simpan wish tu untuk tahun depan pulak hokay.

Aku rasa macam aku sorang je manusia paling bahagia di atas muka bumi ni pada tarikh 2 Mac.Aku tak pernah rasa happy macam ni masa birthday aku.Pagi2 sebelum pergi kelas,aku duduk kat meja study aku nak siapkan tutorial fizik then tanpa kusedari roommate aku datang dari belakang dan tepek bedak kat muka aku.Terkejut mak.Dahlah banyak pulak bedak dia tepek.Roommate aku sorang lagi pergi letak krim muka dia kat aku.Terima kasihlah Yah dengan Anis.Tak pasal2 jimat bedak aku hari tu.Bertuah betul dapat roommate macam ni.

Satu kelas takkan tau hari tu hari jadi aku kalau tak kerana si Aina ni pergi canang satu kelas yang hari tu hari jadi aku haha sampai lecturer tutorial fizik aku pun boleh tahu dan dia bagi aku hadiah brooch.Terharu gila woi.Madam orang yang pertama dan terakhir bagi aku hadiah birthday.Thanks Madam Noreha ❤

My friends and family pun ramai yang wish dekat whatsapp.Bila sorang je wish dekat group whatsapp,yang lain apa lagi kopipes jelah.Takpelah,aku hargai jugak penat lelah korang copy paste mende tuh.Gigih jugak aku reply mesej sensorang.Paling terharu bila kawan kawan aku masa sekolah rendah pun ingat lagi birthday aku.Thanks everyone for the wishes.You guys are so sweet.


Aku tak terlepas daripada terkena birthday prank jugak.Birthday prank tu dua hari lepas birthday aku.Tetiba feeling2 birthday girl balik even birthday aku dah dua hari lepas.Ni semua plan roommate2 pengarang jantung,hati,limpa aku.Diorang siap tunjuk video yang diorang nyanyi lagu happy birthday untuk aku.Comel je aku tengok diorang nyanyi dalam video tu macam budak-budak tadika je aku tengok lol.Sedap gila dapat makan cheese cake isteri Encik Kasbah.Cheese tu fevret i kot.

My birthday this year means a lot to me.Thanks everyone.You guys really made my day.


8 comments:

  1. Wahhh selamat hari jadi anis... heee

    ReplyDelete
  2. Wahhh selamat hari jadi anis... heee

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Anis~~ Birthday saye pun mac jugak heee~~

    ReplyDelete
  4. happy birthday! wahh kita sebaya la

    ReplyDelete
  5. You're so pretty :') happy birthday!

    ReplyDelete
  6. Birthday dah lepas pun korang still wish lagi hahah terharunya T_______T Mekasih korang! :D

    ReplyDelete
  7. Birthday dah lepas pun korang still wish lagi hahah terharunya T_______T Mekasih korang! :D

    ReplyDelete
  8. Salam Cik,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
    Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com

    ReplyDelete